logo

Pokličite nas

040/627-327


O nas

Kratka predstavitev podjetja

Smo uveljavljeno podjetje, ki se ukvarja že več kot 20 let z ekološko razgradnjo izrabljenih in poškodovanih avtomobilov. Podjetje smo ustanovili leta 1991 kot podjetje Avto Volovec - Volovec Ervin s.p. Skozi leta smo se prilagajali potrebam kupcev in vedno strožjim okoljskim standardom. V letu 2013 smo podjetje preoblikovali v EKO AVTO, trgovina z avtodeli, d.o.o., da smo danes lahko tu, za Vas.

Zgodovina in vizija podjetja

  • Ustanovitev podjetja

    Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 kot podjetje Avto Volovec-Volovec Ervin, s.p. in še danes deluje na področju odkupa in razgradnje dotrajanih ali karamboliranih motornih vozil ter prodaje rezervnih delov. V letu 2013 se je podjetje preoblikovalo v EKO AVTO, trgovina z avtodeli d.o.o. V skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi smo del verige ekološke razgradnje motornih vozil kot obrat za razstavljanje vozil in zbirno mesto vozil, za kar imamo vso ustrezno dokumentacijo, tudi okoljevarstveno dovoljenje – Št. 35472-2812012- (Agencija republike Slovenije za okolje).

  • Cilj podjetja

    Cilj podjetja je doseganje visoke ponovne uporabe avtomobilskih delov. Vsi zaposleni stremimo k temu cilju in sicer s prodajo avtodelov ter strokovno demontažo in sistematskim označevanjem in sortiranjem le teh, v urejenih skladiščih. Pri prodaji rabljenih delov Vam nudimo svetovanje in tehnično podporo.

  • Vizija podjetja

    S širjenjem naše ponudbe in spletno prodajo si prizadevamo k večji pokritosti trga in čistejšemu okolju. Z višanjem deleža ponovne uporabe rezervnih delov, dosegamo nižje prodajne cene delov in hkrati višje odkupne cene avtomobilov.